İş Güvenliği ve Kazalardan Korunma Eğitimleri



İşyerinde çalışanların, işin yapılmasıyla ilgili olarak ortaya çıkan tehlikelerden bedensel ve ruhsal olarak zarar görmemesi için alınması gerekli hukuki...  


İşyerinde çalışanların, işin yapılmasıyla ilgili olarak ortaya çıkan tehlikelerden bedensel ve ruhsal olarak zarar görmemesi için alınması gerekli hukuki, teknik ve tıbbi önlemleri sağlamaya yönelik sistemli çalışmalara “İş Güvenliği” denir.
İş Sağlığı ve Güvenliği Dünyada en önemli konular arasında yer almakta, kayıp kontrol analizleri yapılmaktadır. Bu analizler sonucunda elde edilen bilgiler ışığında oluşan kayıpları azaltma yolunda büyük adımlar da atmaktadırlar..Bu ülkelerde İş Güvenliği Mühendisliği kavramı çok seneler önce başlamış ve bunun sayesinde çok önemli olumlu sonuçlar alınmıştır.

Son yıllarda artış gösteren iş kazaları vakalarının günümüzde azalmasını sağlayan ve önleyici en önemli  unsurların başında, kuşkusuz iş güvenliği ile ilgili işçi ve işveren kesiminin belli kurallara uyma zorunluluğunun getirilmesi ve bu kesimlerin eğitilmesine hız verilmiş olmasıdır.
Uzmanlarımız eğitimlerde, özellikle meslek hayatları boyunca, sektörde daha önce yaşanan iş kazaları ve bunlardan korunma yolları konusunda elde ettikleri deneyimleri katılımcılara aktarmaktadır

 Hizmetlerimiz
İş Sağlığı ve İş Güvenliği
Kimyasal Maddelerle Güvenli Çalışma
Tozlu Ortamda güvenli çalışma
Gürültülü ortamda güvenli çalışma
Ergonomi
Yüksekte güvenli çalışma
Risk değerlendirme

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top