HYALURONİK ASİD

 
Durolane
yüksek konsantrasyonlu hiyalüronik asitten içeren şeffaf,esnek bir jeldir. Durolane, dizde ve kalçadaki osteoartrit semptomlarının tedavisi için özel olarak geliştirilmiştir. Osteoartrit ile tükenen eklem sıvısının şok-emilim ve kayganlaştırma özelliklerini yeniden kazanmasını sağlar.


Bu amaçla üretilen çok sayıda HA enjeksiyonu piyasada mevcut. HA normalde eklemden bir kaç günde atılan bir madde. O yüzden bunların çoğunu birkaç hafta üst üste uygulamak gerekiyor beklenen etkiyi elde etmek için.

Durolane ise NASHA isimli patentli özel bir üretim tekniği ile üretiliyor. Molekül ağırlığı ve yoğunluğu o kadar yüksek ki haftalarca eklem içinde kalabiliyor. O nedenle de tek bir enjeksiyon maksimum etkinlik için yetiyor.

Eklem içine yapılan enjeksiyon ağrılı bir işlem. Ayrıca az da olsa enfeksiyon riski taşıyor. Bu sebeplerden dolayı hasta için en iyisi hiç kuşkusuz bu işlemin bir defada bitirilmesi.

Eğer doktorunuz tarafından ekleminize Hyaluronik Asid enjeksiyonu yapılması gerektiği belirtilmişse bu ürünü sitemizden yapacağınız basit bir sipariş işlemiyle çok kısa sürede alabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Op. Dr. M. Hilmi Akşamoğlu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top